16 vietų, kur pasipiršti Lietuvoje

Įrašas patalpintas:

Kategorijos: Sužadėtuvės

16 vietų, kur geriausia pasipiršti Lietuvoje

Planuojant sužadėtuves, vieta yra vienas iš svarbiausių faktorių, atsakingų už būsimus prisiminimus bei sužadėtuvių įspūdingumą. Tačiau jei jūs galvojate, jog tam, kad originaliai pasipiršti reikia mylimąją užsinešti iki Everesto kalno, klystate. Ieškantiems kur pasipiršti Lietuvoje, dote.lt komanda pateikia net 16 įspūdingų mūsų šalies vietų, kurios pranoks sužadėtuves bet kurioje užsienio šalyje

Kur pasipiršti dievinančioms gamtos romantiką?

Levandų ūkis

Levandų ūkis

Jei žinote, jog jūsų mergina yra tikra romantikė ir svajotų apie sužadėtuves Prancūzijos provanso apsuptyje, siūlome neskubėti palikti mūsų šalies bei jį atrasti Biržų rajone, kur galėsite pasinerti į romantiškiausiu Prancūzijos augalu vadinamą, levandos, žiedų gausą. Šis, privačiame ūkyje įkurtas, violetiniais žiedais bei raminančiu aromatu kviečiantis laukas, laukia lankytojų beveik visą vasaros sezoną. Esame tikri, jog ši neįtikėtina ramybės ir romantikos oazė yra tobulas pasirinkimas ieškantiems kur pasipiršti Lietuvoje, tačiau taip pat norintiems tai padaryti garsiausių Europos šalių siūlomuose peizažuose.

Aguonų laukas

Aguonų laukas

Ne mažiau nei levandų ūkis, įspūdį kelia aguonų laukai. Lietuvoje jų galite sutikti pavienių, tačiau didžiausias šią vasarą išpopuliarėjęs raudonai nusidažęs žemės plotas priklauso Šiaulių rajone gyvenančiai ūkininkei. Tik vasaros metu žydinčios aguonos kviečia jomis grožėtis iš tolo, tačiau susitarę su lauko savininke, galėsite nusivesti savo mylimąją į gėlių apsuptį nusifotografuoti, o vietoje žadėtos nuotraukos, tiesiog ištraukite sužadėtuvių žiedą.

Varnikų pažintinis takas

Varnikų pažintinis takas

Trakų rajone įsikūręs Varnikų pažintinis takas, kviečia pasivaikščioti mediniu taku, nutiestame pelkių lygyje. Šio tako išskirtinumas slypi tame, jog eidami tiesiog susiliejate su jus supančia gamta. Svarstantiems, kur pasipiršti netoli Vilniaus, šis botanikos draustinis siūlo ne vieną nuošalų kampelį su neįtikėtinais vaizdais jos svarbiausiajam „taip“.

Olando kepurė

Olando kepurė

Vienas žinomiausių gamtos suformuotų šedevrų mūsų šalyje – Olando kepurė, atveria įspūdingiausius Lietuvos pajūrio vaizdus. Jeigu ieškote kur pasipiršti atostogų Baltijos pajūryje metu, atsivedę mylimąją į šią vietą, sukursite neįtikėtinus prisiminimus bet kurio sezono metu.

Parnidžio kopa

Parnidžio kopa

Jei ieškodami kur pasipiršti Lietuvoje, nenorite rinktis prieš tai minėtos Olando kepurės, siūlome persikelti į Nidą, kur rasite kitą, neįtikėtinus vaizdus atveriantį mūsų pajūrio paveldą. Parnidžio kopos viršūnėje, 52 metrų aukštyje, pamatysite ne tik pustomų kopų grožį, Nidos panoramą, ar plačiausią Kuršių nerijos vietą, tačiau taip pat, galėsite pamojuoti tolumoje matomai rusiškąjai smėlynų pusei. Ši vieta, pritraukia savo ramybe, tad esame tikri, jog susižadėti čia, bus neįkainojama patirtis.

Kernavės piliakalniai

Kernavės piliakalniai

Kernavės piliakalniai, neginčytinai, vieni įspūdingiausių mūsų šalyje. Įspūdingus kraštovaizdžius atveriantys milžinai, bus puiki vieta užduoti išrinktąjai klausimą. Ši vieta užburs ne vieną, gamta besižavinčią, merginą, todėl stovint piliakalnio viršunėje kai ,regis, susiliejate su gamta, tikrai išgirsite „taip“.

Medžių lajų takas

Medžių lajų takas

Vienas įspūdingiausių Anykščių lankytinų objektų – Medžių lajų takas, suteikia galimybę susitapatinti su miško viršūnėmis. Neįtikėtinus peizažus atverianti vieta yra puikus pasirinkimas pasipiršimui, ypač tiems, kurie tai planuoja padaryti nebūtinai šiltuoju metų laiku. Žiemą, ši vieta pasipuošia sidabrinėmis šakomis, tad pasijusite lyg pasakoje.

Kur pasipiršti prabangos mylėtojoms?

Bistrampolio dvaras

Bistrampolio dvaras

Bistrampolio dvaras, vienas iš ypatingų, gilią istoriją turinčių, statinių Lietuvoje. Kučių kaime (Panevėžio raj.) esantis dvaras siūlo visą įspūdžių kompleksą, su jaukiu viešbučiu, restoranu, sodais bei menėmis. Jeigu norite prabangių sužadėtuvių, šis dvaras – puikus pasirinkimas.

Palangos gintaro muziejus

Palangos gintaro muziejus

Jei planuojate vykti į pajūrį ir norite pasipiršti prabangą dvelkiančioje vietoje, siūlome tą padaryti Palangos miesto gintaro muziejaus vidiniame kieme. Užlipus laiptais, lauko menėje jūs pamatysite Versalio sodams prilyginamą kiemelį, na, o atsivėrus tokiems vaizdams, abu jausitės it priklausantys karališkąjai šeimai.

Pakruojo dvaras

Pakruojo dvaras

Dar vienas objektas, norintiems pasipiršti prabangos apsuptyje – Pakruojo dvaras. Nemažą teritoriją užimantis dvaras, pasiūlys pasinerti į senovės dvariškių gyvenimą, pramogas ir, žinoma, meilę prabangai. Priklausomai nuo sezono, galite pasirinkti, kur mylimajai ištarsite svarbųjį klausimą, papuoštuose soduose, ar karališkosiose salėse. Šis dvaras taip pat yra mėgiamas jaunavedžių, tad susižadėję būtent čia, turėsite sentimentalią vietą būsimoms vestuvėms.

Kur pasipiršti nuotykių ieškotojoms?

Čiobiškio (Rynos) urvas

Čiobiškio (Rynos) urvas

Svarstant apie sužadėtuves šiame upės suformuotame griovos šlaite, siūlome atsižvelgti į savo pomėgius. Ši vieta bus puikiai tinkama, poroms, kurios mėgsta ekstremalius, neįprastus potyrius. Jei jūs žavitės užslėptais gamtos kampeliais, kupinais paslapčių ir įdomybių, susipažinti su šia vieta ir suteikti jai tokia svarbią reikšmę jūsų gyvenimams, bus išties ypatinga.

1000 žvaigždučių viešbutis Adomynės dvare

1000 žvaigždučių viešbutis Adomynės dvare

Adomynės dvaras, tikrai nėra toks, kaip mes įsivaizduojame išgirdus šio pobūdžio pastato pavadinimą. Šis statinys ne tik išskirtinis savo tradiciniu liaudiško klasicizmo stiliumi, bet taip savo siūlamomis paslaugomis. Viena iš jų – tūkstančio žvaigždučių viešbutis, ir tai neturi nieko bendro su itin geru viešbučio statusu. Kaip jau supratote, šis viešbutis jums suteikia galimybę naktį praleisti ilsintis po atviru dangumi, kitaip tariant – po tūkstančiais žvaigždžių.Tokią ypatingą naktį, pasipiršimas būtų nepakartojamas. Žinoma, nakvynė lauke, mūsų krašte tinkama tik šiltuoju sezonu, tačiau planuojantiems mylimajai pasipiršti žiemą, dvaro pastatas plačiai atvers jums duris.

Anykščių “Cosmos” paukščių takas

Anykščių Cosmos paukščių takas

Jei jūs žinote, jog jūsų mylimajai neužtektų viso dangaus žvaigždžių, siūlome apsilankyti išskirtiniame Anykščių paukščių take. „Cosmos“ – tai veidrodžių kambarys, kuriame iliuzijos pinasi su realybe tol, kol jūs nepasijaučiate esantys visatos viduryje. Pažadame, jog šioje žvaigždžių apsuptyje, savo sužadėtuvių nepamiršite niekada.

Merkinės piramidė

Merkinės

Ypatingą dvasinę prasmę turintis statinys, pritraukia tikinčiuosius iš viso pasaulio. Tikintiems dievybės galia, ši vieta yra viena ypatingiausių. Jeigu, esate įsitikinę savo bei išrinktosios religinėmis pažiūromis, ši vieta, tikrai bus išskirtinė santuokos pasižadėjimui.

Kėdainių senamiestis

Kėdainių senamiestis

Kėdainių senamiestis yra vienas iš įrodymų, to, kokia įvairiapusiška yra mūsų šalis. Ieškantiems, kur pasipiršti vakarų Europos architektūros apsuptyje, šis miestas yra viskas ko reikia. Tad jei jūsų mylimoji yra kelionių mylėtoja bei svajoja apie sužadėtuves užsienyje šios siauros gatvelės bei spalvoti namukai, nukels į Amsterdamo kanalus bei Danijos sostinės pakrantę. Argi ne puiki vieta pasipiršti?

Labirintų parkas

Labirintų parkas

Šis lankytinas objektas Anykščiuose, suteiks galimybę pasipiršti įdomiai, žaismingai bei su nuotykiais. Nors labirintai dažnai minimi siaubo filmuose bei knygose, ši pramoga toli gražu nėra tokia baugi. Pasirinkę vieną iš labirintų, pasiūlykite mylimajai pažaisti slėpynių, na, o jus suradusi pamatys, jog tai sužadėtuvės. Tikiname, jog šios dienos nepamiršite abu!

Jei jūs ieškote kur pasipiršti Lietuvoje, tikimės, jog padėjome atrasti įvairiapusiškas mūsų šalies siūlomas gamtos, architektūrines ar kultūrines vietas, kurios prilygsta tiek karališkai prabangai tiek Vakarietiškai atmosferai. Dote.lt komanda nori pabrėžti, jog šis sąrašas nėra ribos, tad keliaukite mūsų kraštu ir, tikiname, jog rasite ypatingą vietą pasipiršti, čia – Lietuvoje.