9 originalūs pasipiršimo būdai

Įrašas patalpintas:

Kategorijos: Sužadėtuvės

9 originalūs pasipiršimo būdai

Daugumai vyrų pasipiršimas yra svarbiausias žingsnis, kurį turi suplanuoti. Juk norima ne tik paprašyti mylimosios rankos, bet taip pat sukurti prisiminimą, kuris jus šildys visą gyvenimą. Jei manote, jog tam, kad piršlybos būtų įsimintinos reikia nerti po vandeniu ar sustabdyti krepšinio varžybas, pamirškite panašias filmų scenas bei skaitykite toliau ir sužinokite dote.lt paruoštus originalius pasipiršimo būdus, tiek jaukiam vakarui dviese, tiek viešumą mėgstančioms poroms.

Pasipiršimas romantikams

Prie jūros

Baltas smėlis bei ošianti jūra, atrodo, taip ir šaukia meilės žodžius. Tad pasirinkę šią lokaciją pasipiršimui, galite rinktis iš daugelio variacijų. Tai padaryti galite tiesiog jaukaus pasivaikščiojimo metu, stebint saulėlydį arba iškylaujant kopose ar ant jūros kranto. Kad ir ką nuspręsite pasirinkti, pažadame, jog pajūrio aplinka sužadėtuves padarys tikrai įsimintinas, kupinas meilės bei romantikos.

Prie jūros

Gamtos apsuptyje

Jei pajūris jums yra nepatogi, tolima ar nenorima vieta, rinkitės artimesnius gamtos kampelius. Lietuvoje esame sėkmingi, turėdami nesuskaičiuojamus plotus miškų, parkų bei sodų. Originaliam pasipiršimui pasirinkite jums labiausiai priimtiną gamtos aplinką ir suplanuokite kelionę arba vakarienę gamtos apsuptyje. Ieškantiems kur pasipiršti Lietuvoje, priklausomai nuo sezono atkreipkite dėmesį į tokius objektus kaip levandų ar aguonų laukai, pasinaudokite išskirtiniais augalais pasipuošusiais botanikos sodais, giriomis, pažintiniais takais.

Meilės architektūra

Dažniausios meno išraiškos yra įkvėptos meilės bei šiltų jausmų. Pasaulyje rasite daugybę žinomų meno kūrinių simbolizuojančių dviejų žmonių jausmus. Jeigu savo sužadėtuves planuojate kelionės metu, raskite architektūrinį kūrinį atspindintį jūsų planus. Europoje, tokių vietų apstu kone kiekvienoje šalyje. Jeigu jaučiate, jog objektai kaip Eifelio bokštas yra per daug nuvalkioti, paieškokite mažiau žinomų vietų. Tarkime, jei piršitės žinomiausiame pasaulio meilės mieste, rinkitės ne jau minėtą Eifelio bokštą, o meilės sieną (La mur des je t’aime), Montmartro rajone, ant kurios žodžiai „Aš tave myliu” surašyti visomis pasaulio kalbomis. Nors pasipiršimas kelionės metu ir taip padarys atostogas įspūdingomis, suradę ypatingą vietą, sužadėtuves padarysite neįkainojamomis.

Meilės architektūra

Pasipirškite pramogaujant

Naktinis plaukimas

Dauguma didžiųjų mūsų šalies miestų, siūlo visiems prieinamą pramogą – plaukimą miesto upe. Sostinėje, šią pramogą galite išbandyti ir sutemus. Sužibus miesto šviesoms, romantiškai plaukiant upe, paprašius merginos rankos, sukursite neužmirštamą vakarą. Atkreipkite dėmesį, jog yra įvairių plaukimo būdų, nuo baidarių iki mažos jachtos. Tad pasinaudodami paieška internete, nesunkiai išsirinksite norimą vandens transportą.

Naktinis plaukimas

Užuominų žaidimas

Mėgstantiems žaismingas patirtis ir norintiems itin smagių bei originalių sužadėtuvių, siūlome sugalvoti užuominų žaidimą, kurio finale mergina turės galimybę tapti jūsų sužadėtine. Pasirinkę šį staigmenų kupiną, originalų pasipiršimo būdą, leiskite atsiskleisti savo kūrybai ir idėjoms. Į šį žaidimą įterpkite asmeniškų detalių bei klausimų apie jūsų santykius, jausmus bei patirtis. Sudėliokite užuominas, taip, jog mylimoji keliautų po jūsų santykių istoriją pasakojančius punktus (galite pasinaudoti nuotraukomis, atributais), kurių finale jos lauksite jūs su pasiūlymu toliau istoriją kurti esant santuokoje.

Sklandant ore

Ekstremalius pojūčius mėgstančioms poroms, siūlome originaliai pasipiršti sklandant ore. Taip sujungsite kelias neįkainojamas patirtis ir ši diena taps nepamirštama. Turėkite omenyje, jog ne profesionalus sklandymas yra lydimas instruktoriaus. Tai reiškia, jog jus su mergina būsite atskirai. Pasidalinkite savo planais su mokytojais, kurie jums padės, jog ore priartėtumėte prie mylimosios ir turėtumėte galimybę užduoti klausimą.

Visiems matant

Lėktuvo pranešimas

Tikriausiai sutiksite, jog vienas dažniausių filmuose matytų originalių pasipiršimo būdų yra klausimas mylimąjai, skraidinimas parasparnio. Tai įmanoma padaryti ir realiame gyvenime. Lietuvoje yra nemažai aerodromų, kurie su malonumu prisidėtų prie jūsų ypatingos dienos. Tuo atveju, jums reikės tik pasirūpinti, jog mergina būtų būtent toje vietoje ir pasakyti, jog ji pažvelgtų į dangų. Tikiname, jog toks filmo vertas pasipiršimas, nebus pamirštas.

Lėktuvo pranešimas

Svarbi šventė

Pasipiršimas svarbios šventės metu, tą dieną išties padarys nepamirštama ne vieniems metams. Pasipiršę per mylimosios gimtadienį, visą gyvenimą švęsite ne tik jį, bet ir dieną kuomet susižadėjote. Taip pat galima būtų pasipiršti vestuvėse. Tačiau tai darykite tik pasitarę su jaunaisiais ir įsitikinę, jog jie nieko prieš, truputį dėmesio perduoti jums. Pasipiršti per vestuves galite nuotakai metant puokštę, tuomet ji ją vietoj metimo tiesiog padovanotų jūsų mylimąjai su intencija, jog ji yra sekanti nuotaka. Jums beliks tik priklaupti, užduoti klausimą bei ištiesti sužadėtuvių žiedą.

Oro balionas

Skrydis oro balionu su mylimu žmogumi, išties yra itin romantiška patirtis, tad padaryti šią pramogą dar labiau pripildyta šilumos, gali jūsų pasipiršimas. Nusileidus ant žemės, visi skridusieji švenčia šią kelionę, džiugiai keldami taurę šampano, tad tai galėtų būti puiki proga priklaupti ant kelio ir užduoti klausimą mylimąjai. Bet kokiu atveju, galime patikinti, jog tai bus vienos originaliausių sužadėuvių, na o ši patirtis nepamirštama.

Oro balionas

Viskas ko reikia svarstantiems, kaip originaliai pasipiršti savo mylimajai, tai apmąstyti ar norite jaukaus pasipiršimo dviese, ar viešos meilės šventės, pasinaudoti šiais dote.lt pateiktais originaliais pasipiršimo būdais, bei mėgautis būsimu bendro gyvenimo kūrimu! Linkime sekmės.