Stiliaus patarimai: juvelyrinių dirbinių derinimas

Įrašas patalpintas:

Kategorijos: Sužadėtuvės

Stiliaus patarimai: juvelyrinių dirbinių derinimas

Juvelyriniai dirbiniai, jei juos pasirenkate tinkamai, gali būti tobulas priedas prie jūsų dėvimų drabužių. Pagrindinis tikslas yra papuošalus pasirinkti ir suderinti taip, kad jie neužgožtų jūsų stiliaus, o jį papildytų. O kadangi tai padaryti ne visada būna labai paprasta, pateiksime jums keletą naudingų patarimų, kaip derinti juvelyrinius dirbinius.

Juvelyriniai dirbiniai

Naudokite papuošalų sluoksnius

Eksperimentavimas su skirtingais sluoksniais ir tekstūromis yra labai smagus būdas pritraukti dėmesį į norimas kūno vietas –veidą, kaklą, krūtinę ar rankas. Jūs galite drąsiai sluoksniuoti skirtingo dydžio, ilgio ir stiliaus kaklo papuošalus. Lygiai taip pat jūs galite sluoksniuoti ir apyrankes ar žiedus. Tačiau jei pasirinksite sluoksniuoti, vienu metu turėtumėte sluoksniuoti tik tos pačios rūšies papuošalus, pvz., tik kaklo papuošalus.

Maišykite metalus

Neabejotinai iki šiol ne vieną kartą buvote girdėjusios, kad nereikia maišyti skirtingų metalų, kadangi jie nederės tarpusavyje. Tačiau iš tikrųjų jie gali vienas kitą pabrėžti ir papildyti, suteikdami jums daugiau elegancijos ir šarmo. Pavyzdžiui, iš skirtingų spalvų žiedų galite sukurti skoningus derinius, kurie atrodys subtiliai ir atkreips visų dėmesį, arba pasirinkti vieną juvelyrinį dirbinį, kuris yra pagamintas iš kelių skirtingų metalų.

Svarstote dėl kaklo papuošalo?

Turite suprasti, kad jums tikrai nebūtina kaskart pasirinkti kaklo papuošalo. Jei jūsų marškinėlių apykaklė yra aukštesnė arba žemesnė – kaklo papuošalo gali būti per daug, nes jis atitrauks dėmesį nuo jūsų aprangos. Vietoje to galite pasirinkti auskarus, kurie neužgoš jūsų dėvimų drabužių.

Sukurkite elegantišką įvaizdį

Ne visuomet norime, kad mūsų dėvimi papuošalai atitrauktų dėmesį nuo mūsų drabužių, ypač, jei siekiama sukurti gerokai elegantiškesnį įvaizdį. Taigi, tokiu atveju vertėtų pasirinkti kuklesnę auksinę arba sidabrinę grandinėlę ar apyrankę. Ji puikiai derės prie suknelės aukštesniu kaklu, nesumažindama jos tikrojo žavesio.

Investuokite į universalius papuošalus

Jūsų aksesuarų kolekcijoje neturėtų būti vien tik tokie papuošalai, kurie išskirtinai dėvimi tik labai ypatingomis progomis. Turėtumėte investuoti ir į universalius juvelyrinius dirbinius, kurie puikiai tiktų įvairioms progoms ir skirtingiems stiliams. Ir tai gali būti tiek žiedas, tiek ir apyrankė, kaklo papuošalas ar auskarai.

Su savimi turėkite kasdienius papuošalus

Savo įvaizdį galite akimirksniu transformuoti net ir pasitelkusios labai paprastus juvelyrinius dirbinius. Todėl visuomet naudinga su savimi turėti vieną kitą papuošalą, kuriuo prireikus galėtumėte pagyvinti savo įvaizdį ir paversti jį stilingesniu. Atminkite, net ir labai pilką bei niekuo neišsiskiriantį įvaizdį galima nesunkiai pakoreguoti net ir vienu papuošalu!

Leiskite papuošalui kalbėti už save

Kartais yra geriausia tiesiog leisti, kad jūsų pasirinktas papuošalas kalbėtų pats už save. Tai reiškia, kad tokiais atvejais reikėtų pasirinkti juvelyrinį dirbinį, kuris būtų pagrindine jūsų įvaizdžio detale. Paprastai tokiais atvejais pasirenkamas papuošalų sluoksniavimas, kuomet yra naudojamas daugiau nei vienas tos pačios rūšies juvelyrinis dirbinys.

Juvelyriniai dirbiniai

Parodykite savo asmenybę

Juvelyriniai dirbiniai gali būti jūsų stiliaus ir asmenybės atspindys. Kai kurios moterys pirmenybę skiria dideliems žiedams, o kitos labiau mėgsta paprastesnio dizaino ir kuklesnius žiedus. Tačiau kad ir koks būtų jūsų pasirinkti juvelyriniai dirbiniai, visų svarbiausia, kad jie jums suteiktų daugiau pasitikėjimo savimi ir išskirtinumo. Todėl leiskite sau juvelyrinių dirbinių pagalba pabrėžti savo unikalią asmenybę.

Patarimų yra daug, tačiau nereikia stengtis visų jų pritaikyti ar dėl to stresuoti – svarbu, kad visas šis procesas jums būtų tikrai smagus ir malonus užsiėmimas. Jei jums patinka tam tikras juvelyrinis dirbinys – dėvėkite jį. Jei būsite patenkintos tuo, ką dėvite – gera jausitės, spinduliuosite teigiamą energiją ir būsite puikios nuotaikos!